Bir İnceleme Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın Merdiveni Bapsı Ne Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı veya Yangın Çıkış Kapısı olarak bilinen kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut ivedili bir mevki takkadak insanların yumuşak bir itmesi ile dâhilen dışarıya rast açılmaktadır.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü bar ve duman sızdırmaz özellikleri bulunmak zorundadır.

Açılıp - kapanma emeklevinin sorunsuz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında belli periyotlarla bu keyfiyet muayene edilmelidir. 

Yangın yönetmeliğinde söylem edildiği üzere kapıların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Bapların tabiatıyla kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Başkaca Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak muayene edilmesi ve davranışlevsel yapısının korunması da yaşamsal örutubet taşır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile vesair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından erdemli kalite, dayanıklılık, %100 projeye akort ve reva paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Montaj: Yangın kapısı, sahih şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mütehassıs bir kadro tarafından gerçekleştirilmelidir.

Nazar boncuğu Kanatlı Yangın Kapıları; Yek kanatlı tasavvurıyla, sınırlı mekanlarda da kullanımı kolaylaştırırken, yangın çabucak emin bir çıkış sağlar.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında tütün ve alevlerin özge alanlara yayılmasını önlemek yürekin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren Yangın Kapısı Fiyatları yasalara için, yangın merdivenleri kupkuru bitirme yerı 150 metrekare’den ziyade ve çabucak bir küme mevkiı olan umumi binalarda, gömlek adeti 4’ten aşkın olan tüm yapılaşmalarda yangın merdiveni konstrüksiyonlması zaruri kılınmıştır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da belirli standartlara bakarak üretilmek zorundadır. 

Sınırlı yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu lakırtı konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları ayrılma eylemek müşkül ve güvensiz olacağı karınin yangın merdiveni tasarrufı gereklidir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve gestaltnıza %100 mutabakat sağlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle malik tutulmak; dayanıklı, güzel duyusal kapılara en yaraşıklı fiyatlarla iye bulunmak için İletişim birliksına tıklayarak personellerimizden müdrike bilgi alabilirsiniz.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri mualla coşkunluke dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında mutlak kaymayı önleyecek bir gereç kullanılmalıdır.

Report this wiki page